Babagan Kita

Xuzhou Fangzheng Konstruksi Mesin Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Xuzhou minangka pusat transportasi penting lan ibukutha mesin konstruksi kanthi 6000 taun pembangunan beradab ing China. Uler minangka perwakilan saka perusahaan sing dibiayai manca. Ing klompok XCMG, Xuzhou Fangzheng Konstruksi Mesin Co, Ltd makili perusahaan unggulan China lan panyedhiya layanan teknis profesional kanggo Peralatan lan Mesin Konstruksi Volvo.Perusahaan iki didegake tanggal 18 November 2006. Nganggo 16 taun, kita meksa nyedhiyakake layanan teknis profesional, pasokan komponen berkualitas tinggi lan produk mesin produksi ulang supaya bisa ditampa kanthi wiyar saka pelanggan. Kita uga menang unit dewan Asosiasi Mesin Konstruksi China, Mesin Konstruksi China Unit kemampuan pangopènan bintang papat sing disertifikasi dening Society, Guangzhou Fangchuan Trading Co., Ltd., anak perusahaan Guangzhou, dianugerahi unit ketua eksekutif Konstruksi Guangzhou Asosiasi Mesin.

Layanan

Kita nggawe macem-macem bagean kompatibel berkualitas tinggi kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan. Kanthi level informatif sing unggul, kita duwe kemampuan kanggo menehi pethikan cepet, pangiriman cepet lan informasi online.

Teknologi

Perusahaan kasebut dilengkapi sawetara teknisi profesional lan trampil. Dheweke bakal entuk latihan sing beda nalika ndandani mesin pelanggan supaya bisa nambah level teknis.

Kualitas

Lini produksi manufaktur mesin ningkatake kualitas mesin sing wis didandani nganti paling dhuwur ing industri. Kerja tim sing efisien lan manajemen tenaga kerja sing teratur minangka syarat utama kanggo jaminan kualitas.

Produk Kita

Bagian kita kalebu Excavator Volvo, Loaders, Truk Artikulasi, Graders, Paver, Compactors, Generator, Yacht, Truk, Bus, lsp. Produk sing gegandhengan kayata Mesin, Kontrol Listrik, Transmisi Daya, kemudi, Pengereman, Sasis, Awak, Hidrolik lan Lampiran Kerja .

2019082309534596157
2019083015235139183
2019082310012986161
2019082310020355856
2019082309304021458
2019082309305717118

Pemasaran

Sajrone 30 taun kepungkur, China nggawa pangembangan ekonomi global. Merk mesin konstruksi jagad wis nandur modhal lan nggawe pabrik ing China kanggo ngrebut pasar lan ngolehake mupangat gedhe. Merek lokal kayata XCMG, SANY, LiuGong, lan SDLG uga dikembangake kanthi dhukungan saka ekspor sumber daya merek global lan pasar. Saiki, para ekskavator China nuduhake luwih saka separo pasar global. Ilang pasar China dudu merek global. Saingan karo siji liyane lan sistem unik lan endowmen sumber daya China, peralatan sing diproduksi ing Tiongkok duwe kaluwihane linuwih lan kinerja sing larang, sing ora bisa dikalahake ing jagad iki. Mesin Fangzheng sesuai karo pangembangan jaman lan ngekspor peralatan menyang situs konstruksi infrastruktur global kanggo entuk manfaat kanggo masarakat ing saindenging jagad. Mesin Fangzheng diwiwiti saka perawatan peralatan, praktik perdagangan suku cadang lan manufaktur maneh, lan duwe kaunggulan kanggo mbedakake kualitas peralatan saka perusahaan dagang. Ing perdagangan bagean-bagean kasebut sajrone 16 taun, wis ngerti aturan perdagangan lengkap. Ngenali kaluwihan peralatan lan kemampuan kanggo ngetrapake aturan perdagangan kanthi akurat, mesthi bakal mbantu para pelanggan global supaya sukses.

market
2019101015553424702

Pidato Ketua

Direktur Asosiasi Industri Cabang Mesin Konstruksi Cina Rapair lan Manufaktur.

Direktur Asingisasi Mesin Coon Internal Coing.

Direktur suku cadang Asaocietian saka Mesin Konstruksi Guangzhou.

Layanan Mesin Mesin Konstruksi Cina Mesin Jasa Teknis Mesin Ngembangake Orasi.

"Kanthi pangembangan eoonomi Tiongkok, Mesin Fengzheng gabung kanthi maju kanggo ningkatake pangembangan perusahaan kanthi budaya perusahaan lan produk profesional. Sejarah kasebut mlebu ing jaman info kanthi langkah-langkah sing apik kanggo nyedhiyakake perusahaan kanthi vitalitas tanpa wates. Mesin Fangzheng nambahake upaya kanggo ngupayakake proses kanthi nderek kanthi cara pembangunan berkelanjutan, nantang ing pasar global kanthi aktif, iklan, nggunakake pola manajemen sing kurang-kurang, nyimpen energi ing pengalaman teori sing dibangun saben dinane mandhiri Ceaseless minangka sumber kekuwatan sing ora ana enteke, lan kita bakal nemokake kanthi bener ing jiwa perusahaan. Kanthi nolak kanthi aktif, melu inovasi, kita bakal terus ningkatake diri kanggo miwiti piagam anyar ing mbesuk. "

______ Macan Zhang

Tindakake tumindak kanthi jujur ​​lan tindakake kanthi tulus! Kanggo ngerti kanca liyane lan gelem kerja sama karo dheweke, kanggo njelajah pasar bebarengan. Mlaku kanthi tangan, gawe kecepetan!