Warta

  • VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT’S SHANGHAI PLANT SUCCESSFULLY ROLLED OFF THE 40,000TH EQUIPMENT

    TANPA GANGGUNYANG VOLVO PERANGGO SHANGHAI TANPA GOLEK GOLEK INGKANG GOLEK 40.000

    Ing tanggal 23 Desember 2020, unit kaping 40.000 sing diproduksi pabrik pabrik Volvo Konstruksi Shanghai resmi diluncurake ing jalur perakitan, minangka tandha penting liyane kanggo Peralatan Konstruksi Volvo ing China suwene 18 taun. Tim manajemen Volvo CE China, wakil karyawan lan ...
    Waca liyane
  • FROM THE BIG DATA OF TIEJIA TO SEE THE FIRST DOMESTIC BRAND IN THE MINDS OF USERS

    SAKA DATA BESAR TIEJIA KANGGO NGERTI BRAND DOMESTIK PERTAMA ING GAMPANG GUNA

    Ing taun-taun pungkasan, produksi ekskavator China ngalami pertumbuhan blowout, lan perang kanggo pangsa pasar wis diwiwiti. Miturut data sales excavator saka Asosiasi Industri Mesin Konstruksi China, pangsa pasar merek ekskavator domestik ing taun 2019 setinggi ...
    Waca liyane
  • STRONG ALLIANCE, VOLVO TRUCKS AND XCMG FIRE FORM A STRATEGIC ALLIANCE

    Aliansi sing Kuat, TRUCK VOLVO LAN WUJUD KEBIJAKAN XCMG

    Tanggal 10 Desember, Li Qianjin, manajer umum XCMG Fire Safety Equipment Co., Ltd. (ing ngisor iki diarani XCMG Fire Protection), lan Dong Chenrui, presiden Volvo Trucks China (sabanjure diarani Volvo Trucks), mlebu strategis perjanjian kerjasama ing Xuzhou. Iki tegese ...
    Waca liyane
  • PRESIDENT SU ZIMENG DELIVERS 2021 NEW YEAR MESSAGE

    PRESIDEN SU ZIMENG NGANGGO PESAN 2021

    Siji yuan bali lan Vientiane dianyari. Ing kesempatan pamitan iki kanggo sing lawas lan nampani sing anyar, aku pengin makili Asosiasi Industri Mesin Konstruksi China kanggo para pimpinan lan karyawan ing kabeh tingkatan sing gelut ing ngarep mesin konstruksi, lan ...
    Waca liyane