Kategori

Produk sing Ditampilake

Babagan Kita

Xuzhou minangka pusat transportasi penting lan ibukutha mesin konstruksi kanthi 6000 taun pembangunan beradab ing China. Uler minangka perwakilan saka perusahaan sing dibiayai manca. Ing klompok XCMG, Xuzhou Fangzheng Konstruksi Mesin Co, Ltd makili perusahaan unggulan China lan panyedhiya layanan teknis profesional kanggo Peralatan lan Mesin Konstruksi Volvo.

Waca liyane

Warta & Acara